Het doel van Sideline is om per sportactiviteit de aanwezig van je temaleden in te zien, zodat je op de dag van de sportactiviteit niet voor verassingen, zoals te weinig deelnemers komt te staan.

Sideline biedt amateur sportteams de mogelijkheid om voor elk sport item de aanwezigheid op te geven. Daarnaast kan je per item statistieken bijhouden en statistieken per seizoen inzien.

Sideline is gebouwd als WEB-APP. Deze draait platvormonafhanelijk(dus geen aparte app voor Android of IOS),  waardoor kosten worden bespaard).

Sideline heeft een koppeling met Whatsapp om de teamleden te attenderen om hun aanwezigheid op te geven.

 

 
 
Outdoorshift biedt avontuurlijke coaching voor professionals en bedrijven die graag actief zijn in de buitenlucht, op zoek naar verandering, inspiratie en inzicht. Wij coachen jou in de meest optimale setting voor verandering en groei, namelijk op adembenemende plekken in de natuur. Back to basic, uit je comfort zone.

 

Restaurant PEX


PEX brengt een gezellige, ongedwongen familie- en vriendensfeer samen met het bos. Of je nu een wandeling met de kids maakt door het bos, een wedstrijd hebt gespeeld op een van de omliggende sportvelden of gewoon even wil genieten met je vrienden en familie. Iedereen kan zijn hart ophalen bij restaurant PEX.

 

DB Multi Services

 

DB Multiservices is een onderhoudsbedrijf die voornamelijk actief is in de regio Haaglanden, Delftland en het Westland en voor zowel particulieren als voor bedrijven onderhoudswerkzaamheden uitvoert. Wij leveren professionele ondersteuning en zijn inzetbaar voor vrijwel alle voorkomende kleinere onderhoudswerkzaamheden tot aan de uitvoering van volledige renovaties in- en rondom uw huis of bedrijfpand.

 

Spiritmedium

Helderziende paragnosten spirituele hulplijn.

Helderziende geven online een heldere blik in de toekomst!
De beste paragnosten, mediums, helderzienden, astrologen, healers, liefdescoaches en relatiecoaches hebben zich verenigd op deze lijn. Spirit Medium mediums, paragnosten en helderzienden hebben de juiste opleidingen om u goed van dienst te kunnen zijn. De mediums, paragnosten, helderzienden en kaartleggers zijn uitgebreid getest op hun kennis en ervaring. Dit is uw garantie voor een waardevol en zuiver consult.

 

Berkeley Investment Fund

Welkom bij Berkeley Investment Fund 1 (het “Fonds”). Een uniek private equity fonds dat zich richt op de herontwikkeling van Kijkduin Bad. Een unieke mogelijkheid om bij te dragen aan het creëren van een geheel nieuwe badplaats aan de Nederlandse kust.

Kijkduin Bad heeft al veertig jaar lang een goed lopend winkelcentrum met bijbehorende boulevard. Om het vastgoed en het winkelcentrum van deze unieke badplaats gereed te maken voor de toekomst is echter een kwaliteitsimpuls nodig. Vanuit risicoperspectief is gekozen voor een gefaseerde herontwikkeling die de aantrekkelijkheid en de concurrentiepositie van Kijkduin Bad zal versterken.