Skip to main content

Waarom ICT-Plus

Heb je vragen, wil je vrijblijvend sparren met ons
of direct een website traject inplannen?

Neem contact met ons op

Goedkope maar kwalitatief goede websites

Wij willen er zijn voor de MKB sector en de ‘gewone burger’. Particulieren, bedrijven, stichtingen en andere organisaties die minder te besteden hebben voor de website, maar toch een kwalitatief goede website willen, zijn bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen een website maken tegen een relatief lage prijs. Wij kunnen onze prijzen laag houden omdat wij geen kantoorpand hebben. Net als bijna iedereen in Corona tijd werken wij thuis.

Ben je overdag druk met je bedrijf bezig? Geen probleem! Wij werken niet van 7 tot 5. Wij leveren support zowel overdag als in de avonduren. Een nieuwe website om 23:00 live zetten zodat de eindgebruiker het bijna niet merkt? Ook geen probleem.

Hoe kunnen wij de laagste prijs bieden?

Zoals eerder gezegd hebben wij geen kantoor pand. Wij werken vanuit huis en daarom kunnen wij onder andere lagere prijzen hanteren. Daarnaast is ons idee echt dat wij de MKB sector en de ‘normale burger’ voor een schappelijke prijs aan een mooie en kwalitatief goede website willen helpen. Sowieso zullen wij daarom altijd proberen om de prijzen zo laag mogelijk te houden.

Wij hebben een netwerk van specialisten die ook vanuit huis werken. Met deze specialisten hebben we ook goede prijsafspraken kunnen maken. En zo kunnen wij, indien er extra wensen zijn, tegen relatief lage prijzen aan alle wensen voldoen. Ons netwerk bestaat onder andere uit een video editor, een SEO specialist, een tekstschrijver en meerdere webbouwers.

ons werk Goodchoice

Uitstekende service

Goede service en klanttevredenheid is voor ons heel belangrijk. Onze service eindigt niet na opleveren van jouw website. Ook daarna beantwoorden wij jouw vragen. Ook wij zijn gebaat bij elke tevreden klant en weten als geen ander hoe het is om als een nummertje te worden gezien of lang te moeten wachten op antwoord. Dit is iets waar wij continu aan werken.

En ben je bijvoorbeeld overdag druk met je bedrijf bezig? Geen probleem, wij geven support in de avonduren als onderdeel van de afgesproken prijs. Ook het overleg over jouw nieuwe website kan tijdens kantoor-  of avonduren. Dit doen wij digitaal, dus afstand is geen probleem.

Gebouwd door professionals

Onze website worden gebouwd door professionals. In ons netwerk hebben wij de beschikking over onder meer technische beheerders, vormgevers, WordPress specialisten, SEO specialisten, online marketing, sociale media specialisten en support medewerkers.

Snelle levering

Vanaf het moment dat wij alle gegevens binnen hebben leveren wij een basis website binnen 10 werkdagen op. De professionele Website Plus leveren wij binnen 20 werkdagen op.

Ons motto

..binnen 1 maand online met een kwalitatief goede website en voor een betaalbare prijs!

Uitstekende service & Support

Wij leveren tot 2 weken na de livegang gratis support op de website. Daarnaast krijg je, indien je een plus website afneemt, een gratis online cursus cadeau. 

Na de oplevering van de website krijg je van ons een overzichtelijke handleiding die toepasbaar is voor jouw website en content management systeem. Als je de handleiding volgt weet je precies hoe je een tekst moet aanpassen en hoe je een afbeelding kan wijzigen. 

Wij zijn ook gewoon in de avond uren, buiten kantoor uren, bereikbaar voor vragen en uitleg. Wij geven, indien mogelijk, 24/7 support.

Service & Support

Geen tijd om jouw website zelf te onderhouden en wil je dat wij ondersteunen?

Geen tijd, neem dan onze strippenkaart af. Wij werken met een strippenkaart zodat wij de laagste prijs kunnen bieden aan onze klanten als het gaat om het leveren van support.

Een stippenkaart wordt afgenomen met een aantal uren. Wij splitsen de uren op in kwartieren. Wij berekenen de werkzaamheden per 15 minuten. Als wij voor jou 1 pagina moeten updaten dan kost dat nooit meer dan 1 kwartier en kost dit dus ook een kwart van de uurprijs. Ontwikkelen van een geheel nieuwe pagina in de huisstijl van jouw bedrijf kost bijvoorbeeld weer 2 uur van de strippenkaart.

Meer informatie