Skip to main content

Onze werkwijze

Heb je vragen, wil je vrijblijvend sparren met ons
of direct een website traject inplannen?

Neem contact met ons op

Onze werkwijze

We geloven in de kracht van samen. Samen met de klant bouwen aan een mooie website.

En hoe ziet dat er dan in de praktijk uit?

Eerste overleg

We bespreken in een videogesprek wat jij als klant precies wilt. Hebben jullie al een website? Wat is het doel van de nieuwe website en wat wil je ermee bereiken? Wanneer wil je precies live? Allemaal vragen die we direct kunnen kortsluiten. Daarnaast bespreken we de huisstijl van de nieuwe website. Wellicht heb je voorbeelden van andere websites die je mooi vindt. Wij zullen ook een aantal opdrachten meegeven die jij zal moeten uitvoeren, bijvoorbeeld: lever beeldmateriaal (foto's en afbeeldingen), content (teksten) en andere belangrijke informatie aan voor de website. Direct daarna kunnen wij, in overleg met jou, een datum kiezen om te starten met het bouwen van de website en eventueel al een datum livegang afstemmen.

Ontwerp en ontwikkeling website

We maken een eerste opzet van de website die door jou beoordeeld mag worden. Indien het eerste ontwerp akkoord is, zullen we verder gaan met het ontwikkelen en vullen van de website. Indien het eerste ontwerp niet naar smaak is dan zullen wij een ander ontwerp maken of het ontwerp op een aantal punten naar smaak aanpassen. Natuurlijk kan op elk gewenst moment de website worden bekeken en eventueel vragen kunnen worden gesteld. Uiteindelijk zal de website, in overleg met jou, in het eerder besproken tijdsbestek opgeleverd worden.

Oplevering website

Wij leveren de website op, inclusief alle teksten en foto's die geleverd zijn. Ook hier geldt dat je als klant direct wijzigingen kunt doorgeven en deze zullen dan ook zo snel mogelijk verwerkt worden.

Support

Tot 2 weken na de livegang van de website geven wij gratis support op al jouw vragen en wijzigingen. Zowel overdag als in de avonduren zijn wij beschikbaar. Daarnaast krijg je van ons een online cursus waarin wij de meest belangrijke functionaliteiten in het CMS toelichten.