Skip to main content

Ons werk

Hieronder een greep uit ons werk. Deze websites hebben wij het afgelopen jaar in 2020 gemaakt.

Ik wil ook zo'n website!
ons werk MKBmilieubeheer

MKB Milieubeheer

Een intermediair en adviesbureau gespecialiseerd in de wet- en regelgeving voor MKB bedrijven in Nederland. Zij zien het als hun taak om bedrijven te begeleiden in de steeds complexer wordende regelgeving omtrent de verduurzaming. Nederland heeft net als alle andere landen in de EU het Parijsakkoord ofwel klimaatakkoord getekend, Wat gelijk vanaf de start al verstrekkende gevolgen had voor het bedrijfsleven. Sinds 15 september 2020 is dit akkoord aangescherpt omdat de beoogde doelstellingen ver buiten zicht bleven. Ook dit gaat weer het eerste gevoeld worden door het MKB.

Goodchoice

De missie van Goodchoice is om een steentje bij te dragen aan een klimaat neutrale toekomst. Het doel is de energietransitie te versnellen De middelen om dit bereiken zijn de duurzame oplossingen die ze op verschillende manieren bij bedrijven kunnen implementeren. Ze streven ernaar om deze oplossingen te introduceren bij elk bedrijf, door ze betaalbaar en inzichtelijk te krijgen. Vaak willen bedrijven wel verduurzamen, maar missen ze de kennis of het kapitaal om hier iets mee te doen. Een gemiste kans. Want de duurzame oplossingen zorgen al vanaf de 1e dag voor een besparing en een uitstekend visitekaartje voor uw bedrijf.

ons werk Goodchoice
ons werk Sideline

Sideline

Sideline is de beste voetbal app, aanwezigheids app én statistieken app van Nederland en België! Alles wat een amateur sport team wil is te vinden in Sideline. Opstelling maken, aanwezigheid beheren, statistieken beheren, teampotjes en taken beheren. Wat wil een aanvoerder, trainer of teamouder nog meer! Wij hebben niet alleen de website, maar ook de web-app gebouwd.

Mellys Doggy Day Care

Iedere hond verdient genoeg liefde en aandacht vindt u niet? Niet iedereen heeft altijd evenveel tijd om de hond daar ook van te kunnen voorzien, we hebben het immers allemaal druk, nietwaar? Toch gunt u uw hond het allerbeste en daar kunnen wij u bij helpen! Uit mijn liefde voor de hondjes is Mellys Doggy Daycare ontstaan, de hondenoppas, uitlaatservice en vakantieopvang voor uw trouwe viervoeter, gevestigd in stadsdeel Scheveningen.

ons werk MDDC